Thursday, July 21, 2011

eSok

ASSALAMUALAIKUM...


Esok akan bermula lah episod bru antara aku die dan semuanya..
tanggal 23 julai 2011 bermula lah segala2 nya sesuatu yg baru..
d harapkan semuanya berjln lancar..
walaupon agak berat ati ini menanggung semua itu tp itu semua adalah REALITI bkn KHALAYAN lg..
seminggu memikirkan perkara itu..akhirnye perkara yg d takutkn itu akan tiba jua..

adakah sy mampu utk menghadapi semua itu..
mmg agak mudah tp tidak bg sy..
utk menyesuaikan sesuatu yg baru agak payah lg2 itu semua bukan kerelaan sepenuhnya..
smoge ALLAH mempermudahkn semua ini..
hari ini ati ini tdk tenang memikirkan perkara esok dan seterusnya..
mampukah sy?????
ntah lah..

esok mungkin blh hdapi lg tp utk ari yg seterus2nya mcmane???
ermmmm..buntu memikirkan..
ase nk lari jauh2 dr semua bnde ni tp lari lah sejauh mane pon die tetap akan dtg juga..
kekuatan amat d perlukn utk semua ini..
mmg agak mudah tp sukar bg sy..
selagi blh bersabar sy akan cube tp kekuatan utk esk semakin lemah..
nk lari dr semua ni akan memburukkn lg keadaan.

ohhhh 23 JULAI 2011 ianya sungguh ngeri bg diri ku ini..

5 comments:

Hanis Sofiah said...

hanum????
jgn lemah!! kuat taw..

shafizza fiza said...

hanum~~~kuat ek..
jgn sedih2 k..

Ccomelnye die said...

Iboh nangs k!
Kmk HACKS ktk eh!

aina halim said...

tan sri, hari ni dah 27hb. datuk kasi komen ni lambat sket (oh biasalah kerja bertimbun2 kat office, dapat projek bagu dengan MegaIndah Corp. projek kat Hong Kong ni tan, wish me luck on this! hehe)

27hb maknanya dah around 4 hari lah kan. i hope everything is going well. tan sri gambatte kudasai!

fauziah hanum said...

hanis: sy kn kuat lg bertenaga tp bnde wt sy xjd kuat...arghhhh..

ija..thanx ija..hehe..muaaahhh ija..

mama: kmk HACKS ktk juak!!!

DATUK AINA: xpe dtk tan phm almaklulah bnyk projek nk ke siapkn sblm pose ni kn..wlau ape2 pon skrg ni tan ok lah wlaupon agk skr..ssh2..tan x byk ckp sgt..snyp je..x thu nk sesuaikn mcmane..