Wednesday, July 27, 2011

Corak cantik..

salam...

merepek2 je tjuk entry kali ni..bkn ape tp xthu nk cte ape tp ase nk menaip so tercipta lah idea nk cte sal corak cantik..hehe..ape corak cantik tu??? nth sy main hentam je nme die..actually corak cantik ni yg org pkai time kawin2 tu iatu inai lah..tp trend skrg ni org pkai kt ats tapak tgn,.,

tp kan sy terigin sgt nk pkai time tu sy tgh tgk cte2 kawin kt kg ngn sepupu2 sy..bestnye klu dpt pkai bnde2 alah tu..hehe..then jeng2 sepupu sy pon trus kluar kn peralatan nk bt corak2 cntik tu..bhn die mstilah inai..hehe..tp sy x reti nk ukir cntik2 tu semuanye sepupu sy yg tlg buat kan..THANX sepupu merealisasikan impian sy sekejap wlaupon bnde tu alar kadar je..dh siap2 bt tu kami snap2 lah skjp..

jeng2..inilah hsilnye,,,



corak simple2 je almaklumlah main hentam je..hehe


tgn sape lah ni...




haaa klu sape nk jgk mcm tu sila lah sruh sepupu sy yg buat kan..hehe..die ckup mahir bab2 mencorak ni..


tu lah cousin sy yg buat corak2 cantik tu yg tgh tersenyum bahagie tu..nth ape bnde yg d gosipnye pon sy x thu..huhu..

cukup!!!!

wsalam...

3 comments:

shafizza fiza said...

wahhh,anum~~hehe
best nye 2..msti slalu crta psl khwin nie..hehe

aina halim said...

nak jugak corak2 inai kat tangan!!!

fauziah hanum said...

ija: haha..x sudah smestinye..dieorg lg x sbr..

aina: jum2 dtg umh nenek sy kt blh bt sme2..ase mcm pengantin je..