Friday, October 7, 2011

dh lame~!!!!!

Assalamualaikum..
( x jwp dosa jwp syg) =)

w0o0o0o0o0~~
asenye dh lme x menulis kt blog yg anggun ni..
ase dh bersawang, berdebu, dh jd sarang labah2 dh pon silap2 labah2 dh jd atuk pon..
wahahaha..
nk kata sibuk tu xde lah sibuk mana pon tp sibuk lah jgk..
al-maklumlah dh bukak sem bru dh jd super2 senior wooo~`
tp perangai ni gaya x senior?? itu kena tnye diri sndri lah..

bnyk jgk perkare yg berlaku dr bukak sem bru smpai lah skrg..
perlu ke cte sume tu asenye perlu kot tp korang snggup x bce..
huahuahua..asenye sy yg x snggup menulis kot..

cukup2 ok kte cte dlu ape yg mula2 berlaku k!!!
korang2 nk tahu aritu balik srwk sy naek firefly cehhh xde motif nk cte..
tp tulah 1st time sy naek huhu..slalu naek airasia je..
tp best w00o0o0 naek bnde alah tu..ade mkn2 n plg syok nye pilot die bwk laju..skejap je smpai..
cehhhh dr cte nye mcm ade driver sndri je yg bwk..
smestinye sy balik dgn buah hati sy n puan romate sy yg masin itu..

huahuahuahuahua..
tp cop yg sdih ckit time dftr blik tu.
opocot terkjt..
sy xdpt sme bilik dgn pn romate sy yg masin tu..
kami pnye lah berharap dpt bilik sme alih2 terpisah skejap..
hohohohoho..
tp sy dpt romate ngn cik ika haruka n romate tersyg beliau sape lg klu bkn cik in bobo tu
snyum gitu..sbenarnye dlu2 penah jgk nk bilik ngn cik in bobo tu alih2 sem ni dpt jgk..
huhuhuhu..tp nk d pndek kn cte sy dh dpt romate ngn pn romate sy yg masin itu..
alhamdulilah..bhagie gitu..
tp bahagie kami hnye smentara..
alih2 dtg org ke3 yg x thu asal usulnye..
mcm chipsmore sekejap ade sekejap xde..
mcm x wujud je beliau tersebut..
sy doakan sume nye slmt..

itu cte psal bilik sekarang nk cte sal pergi ke kls plak.
hahahaha~~
sem ni agak berbeza dr sblm2 ni yela mne x nye sume kls dh kt barat..
lebih krg dh jd org barat lah skrg ni..
klu nk g barat msti lah kne naek bas..haaa itu yg lemahnye
mne x nye byk jgk kls yg kul 8 haaa cube korang bygkn klu kls kul 8 nk kne naek bas kul bpe then nk kne bgn kul bpe so korang kire2 lah sndri ye..
klu lmbt kne tinggal bas dh lah bas mcm sardin cap ayam..
sape yg lemah2 ni mmg kne tolak jela
so sy antara org yg kuat sbb berjaye naek bas di antara org2 yg rmai tu..
hohohoh perasan nye..

ohyeeeeaaaahhhhh!!
sem ni sy kne buat fyp or nme penuh nye FINAL YEAR PROJECT!!!
hohohohoho..
sgt seronok..
sape yg amik bnde alah tu die tahu bnde alah tu so sy mls nk cte pjg lebar..

herrrmmmm ape lg ek bnde yg nk cte cube korang pkir..
ermmm asenye mcm dh xde idea kot..
tp kan korang tibe2 fkiran sy ni terigtkn sesuatu 
korang nak tahu x ape..
sy
kn 
tibe2
teringin
nak
makan
KFC!!!
=)
nak2.ase mcm dh lme je x mkn..hohohoho..btl x??
nak2..awk yg bernama kfc sy nk lah..

cukup!!!!
Assalamuailaikum korang.

SAYANG AMMAR..(eh gatal!! tbe2 je)
hikhikhik..

1 comment:

shafizza fiza said...

kfc2~~~hehehe..trmkn 2 kali dh mnggu ni num..anum bla lagi?big apple dh 2..hahaha
ermmm,psl bas 2 ek..ingt,spa kuat n brtenaga dia yg brjya..ooOoo yeah~~!!