Friday, June 3, 2011

mo0o0o0ddddd

salam...

asenye dh lme x menulis dlm blog ni..nk kte bz xlah bz sgt tp nth lah xde mood nk tulis..tp arini terpanggil jgk nk menulis dkt blog maybe sy ni not in gud mo0o0o0ddd~!!!! mmg pon..bese lah kt umah ni mcm2 mslh berlaku tp kte xleh nk lari dr sume mslh tu..juz mslh tu je berbeza klu kt kolej mslh len, klu kt umah mse len mmg xleh lari..org gle je xde mslh ni kn???? so nk jd gle ke klu xnk hdapi problem tu...so mgkin ade cre tersndri nk hlgkn mslh tu..ade yg meluahkn...ade yg mkn byk2..ade yg jln2 tok tngkn..maybe ni cre sy tok luahkn mslh tu..klu nk luahkn ktorg len tkt org len terbeban plak dgn mslh kte ni tp atleast kte kne jgk cri seseorg tuk dgr mslh kte ni kn??? xkn nk smpn je kang x psl2 jd gle plak...herrrmmm tp bg sy, sy lbh ske tok mendiamkn dr xpon nangis tu je cre bg ase lbh tenang kn...

ermmm tp nth la ase x snggup je nk hdapi sume tu..so sy kne kuat jgn lmh..byk kn bersbr n byk kn berdoa pd ALLAH..ALLAH sntiase membantu umatnye dlm ksshn...aduhhh ase nk nangis plak ble nk cte lbh2 ni...="=
HANUM kuat!!!! tp kn ermmmmm.....ya Allah tlg lah hamba menghadapi sume ni~~

ok ckup smpai ni jela cte!!!!! ble nk cte lbh2 airmata ni pon sibuk je nk kuar lbh2..ishhh ssh nk tahan,,,,pape pon hanum is the strong person!!! :(


kan best klu tgh sdih2 ni dpt g mandi pantai ke air trjun ke jln2..atleast sume mslh ni akn hlg sekejap..ade x sape2 nk bwk sy jln2??? sila angkt tgn...sy  rela je ikt sape nk bwk sy...='=

6 comments:

shafizza fiza said...

hrmmm,sbar ek num...klau da pa2 mslh,crta jak ek..kmi kn ada..:)..tp mmg msg2 ada cra nk luahkn mslh kn...ija pun sma mcm nie..rsa lega ckit pas tls kn...sbar k...apa2 hal,leh story2 ek...

aina halim said...

tan sri.. jangan pikir macam tu. kami ada untuk tan sri. datuk ada je kat sini untuk tan sri, kita kan business partner. sejak datuk dgn tan menetap di aras bb atas bersama lagi. so, law tan ada masalah kongsi je ngan kami. tak beban pon. kita kawan. kongsi masalah kongsi gelak ketawa sesama okey tan? :)

fauziah hanum said...

ija n dtk..thanks korang..t klu ade mse tan story kt korang k..syg korang muaaahhh...tan xnk jd lemah tan nk jd kuat!!!

shafizza fiza said...

haaa,bgs 2 num..anum xleh lemah2 nie...kna kuat gak ek...kmi pun ada gak nie..blh dgr mslh anum gak k...senym~~:)

aLieF si Muncung ManiS said...

hanum kuat!!!! hanum kuat!!! jom kita mandi air terjun!! haha..

Hanis Sofiah said...

hanum.. nape panda tuh cedeh?hihi. setau sy encik panda sy tak penah cedeh tw..hik..:]