Wednesday, May 4, 2011

tedah kmk..

salam...

arini 4hb mei 2011 bersamaan 2 paper tlh berlalu...
tp ble tnye mcmane 2 paper tu sy jwp agk menghampakan..
ase mcm x penah blaja je sume tu..
hOpe lect sy bg lah mrkh ksian kt studnt die ni...

huhu..first sal si makcik corporate finance ni..
huhu..die ade ank 40mcq and ade 8 suami calculation..
hoho.. korang nk tau ank2 ngn husband die tu sgn sgt100 nk jmp sy ni..
bkn sbb ape sbb die ssh lah..hehe..
tp atleast yg husband die tu madam tu dh bg revision tp die very2 tricky..huhu..
yg ank2 die huhu..berbelit2 otak kmk mok pkir ya..
argggg mcmane nk naik kn pointer ni...

second exam ni...
huhu..abg econometrics yg sgt2 hensem..rmai gdis2 n teruna2 ternganga ble tgk die ni..termasuklah sy..
hanye Allah sj yg thu mcmane aku nk jwp nye..tp hope dr.evan bg markah yg terbaek..jgn fenin2 mark krts sy
huhu..ni nk cte sal abg econometrics yg hensem bangat ni..die ade 5 adik2 calculation + ngn sorang kakak bonus..
tp yg plg sy yakin dpt jawap si kakak  bonus tu kot..
klu korang2 jmp ngn abg econometrics ni cnfrm pngsan lah..ase nye mcm 1 sem sy jmp abg econometrics ni mcm xde effect pape pon..smlm rona ade jgk ajar2 sy ase mcm bdk tadika yg bru blaja 'ABC'.. rona ckp ni sy terhangguk2 mcm burung belatuk tp korang jgn igt sy x phm tp sy phm lah!!!!haha..yg rona aja tu jela tp nye..dh2 ckup cte sal abg econometric dlu..but the conclusion nye die sgt100 ssh..

dh2 mengarut,.,tu pakcik method sdg menanti plak 9hb ni..hope sy akn wt yg lbh baek drpd makcik cf n abg eco ni..semoge Allah permudahkn jln kami sume..yg dh lps tu biarkan kte hnye mampu twakal...4 paper msih menanti..dup2..hanum study~!!!!

k la pape pon wish luck at me..n gO0d luck kt Korang sume..try the best~!!!!..tata..
Salam..

3 comments:

Hanis Sofiah said...

oh tedah ktk....hehe..gud luck exm. hihi.=))

shafizza fiza said...

all d best to method owhh..huhuhu

Ambozela said...

gudluck num..

insya allah anum boleh

amin